2018-12-14 04:50:49• hírek • Blikk.hu

Az utolsó pillanatban kellett lemondania a gyógykezelését az X-Faktor korábbi győztesének

 Nagy visszatérésre készül a tavalyi X-Faktor győztes duója, Ricco és Claudia. Ők lesznek a szombati élő show sztárfellépői, sőt, aznap jelenik meg legújabb klipjük is. A duó a Blikknek elárulta, mivel töltötték az elmúlt évet, illetve mire költötték a nyereményüket.

– Nem titok, tavaly többször is elmondtuk, hogy a pénzt Ricco gyógykezelésére költjük – kezdte lapunknak Claudia. Mint azt korábban megírtuk, az énekes fiatalon deréktől lefele lebénult egy autóbalesetben.
 

– Voltam Szegeden gyógytornán, és úgy volt, hogy megyek Svájcba egy kezelésre, de szinte az utolsó pillanatban le kellett mondanom – vette át a szót Ricco.
 

– Édesanyám rosszul lett, két infarktuson is átesett. Nem akartam otthagyni, amikor szüksége volt rám. Mellette kellett lennem, támogatnom, segítenem kellett. Nagyon féltem, hogy mi lesz, ha nem éli túl, de hála Istennek már jól van. Most úgy néz ki, hogy jövőre tudok majd utazni, és remélem, sikeres lesz a kezelés. Hiszek abban, hogy egyszer ismét járok majd – mondta Ricco.
 

A sok nehézség ellenére az énekesek szinte megállás nélkül turnéztak, sőt, még egy új lemezt is készítettek.

– Felvettük az új albumunkat, amit az itteni piacon szeretnénk kiadni. Még nem tudjuk, pontosan mikor jön ki a lemez, de a tervek szerint a jövő év elején – mondta Claudia, hozzátéve: a tavalyi siker egyáltalán nem változtatta meg őket.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: